Doubdle 07 We are not an energy drink. We are your healthy alternative.

Over ons

Onze missie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan zorgen voor zijn of haar eigen gezondheid op jouw eigen manier. Door frisdranken aan te bieden die wél goed voor je zijn, dragen wij graag een steentje bij aan jouw gezonde levensstijl!

Daarom luidt ons motto ook wel: “Take care of your body, it’s the only one you’ve got.”

Doubdle in hand

Ruud matla

Founder & owner

De oprichter en bedenker van Doubdle 07® is Ruud Matla. Met zijn Nederlandse afkomst is hij een aantal jaar geleden verhuisd naar het bergachtige Seefeld in Oostenrijk.

Ruud zijn visie is helder. Frisdranken moesten en konden gezonder. De kunst om naast een gezond product ook een smakelijk product neer te zetten, stond hier parallel aan. Uit deze visie is Doubdle ontstaan. Het gezonde alternatief.

In samenwerking met een Oostenrijkse apotheker heeft hij Doubdle 07® ontwikkeld en geproduceerd. Deze reis begon in het jaar 2011.

Ruud Matla

Björn Koreman

Partner

De rechterhand van Ruud is Björn Koreman. Samen zijn zij van plan met Doubdle de wereld gezonder en sportiever te maken.

Dat Björn een gezonde en sportieve levenstijl heeft, is niet gek. Als fanatiek hardloper, begonnen in 2012, heeft hij in de afgelopen jaren heel wat mooie prestaties behaald.

Zo is hij onderdeel van het NN Running Team en wist hij zich in 2020 te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Daarnaast liep hij tijdens de Rotterdam Marathon 2022 een tijd van 2:10.32. Dit alles te danken aan Doubdle. Welke hem vanaf het begin van zijn carrière ondersteund.

Björn Koreman

European footprint

Landen waar Doubdle verkocht wordt

Boordevol vitamines, mineralen en extracten

Doubdle vitamines

Just say double